Villa-Veneranta

Venerannan hirsimökille on tehty TÄYDELLINEN peruskorjaus ja laajennus 2013-2014. Vanhasta osasta jäi jäljelle vain osa hirsikehikosta, kaikki muu on laitettu uusiksi juuri Teitä varten. Lisäksi olemme laajentaneet rakennusta kahdella makuuhuoneella, eteisellä ja yläkerralla. Rannan puolelle olemme tehneet uuden sisäänkäynnin, katetun terassin ja kattamatontakin terassia tuli yli 60m2.

Villa-Venerannan tyylikäs sisustus on täysin uusi, vaalea ja moderni, mutta silti olemme jättäneet sinne muutamia vanhaa kunnioittavia elementtejä.

Uusittuun Venerantaan voi majoittaa MAX 8 henkeä. Keittiössä on täydellinen astiasto 8 hengelle ja tarvittvat kodinkoneet sekä astianpesukone. Saunassa on yllätys, jo(t)ka antaa mehevät löylyt nopeasti tai kiireettömästi puilla lämmittäen. Uusittu sauna on nimittäin varustettu kahdella IKI-ORGINAL-kiukaalla. Voit itse valita kumpaa kiuasta käytät. Vielä, kun laitat verkosta lempimusiikkiasi, niin saunakokemus on täydellinen (saunassa kosteudenkestävät kaiuttimet)

Huvilasta löytyy luonnollisesti 46" -taulutv, yläkerrasta >30"taulutv, cd/radiosoitin USB/AUX/Bluetooth-liitännällä, DVD/Blueray, internet-WLAN.

Uimaranta on hiekoitettu uudestaan syksyllä 2015. Nyt kelpaa tehdä hiekkakakkuja tai vain levittää aurinkopyyhe...

Veneranta sijaitsee aurinoisella tontilla Kivijärven etelä-rannalla. Piha-alue on hoidettua nurmikkoa istutuksiineen ja pihavaloineen- Meillä kelpaa viettää aikaa! Lahden keskustasta on mökille matkaa 13 km.

Huvilalta löytyy myös luonnollisesti "lapsivarustus", eli potta, syöttötuoli, muutama DVD, pulkat, liukurit, hiekkalelut.

Alla Venerannan esittelyvideo sekä Panoraamakooste.

VIlla-Venerannan upean panoraamakuvakoosteen löydät täältä. Kuvassa voit kulkea virtuaalisesti Venerannassa sisällä ja ulkona.