Villa-Aino, uusi kohde tilallammeUusi kohteemme Villa-Aino valmistuu tilalle arviolta kesän 2024 aikana.Villa-Aino on tilamme vanha päärakennus, jota saneerataan parhaillaan asumiskäytöstä majoitus- ja monitoimitilaksi. 

Villa-Ainossa onnistuu jatkossa hyvin esim. perhejuhlat tai yritysten tyky/koulutuspäivät. Majoituskapasiteettia Ainossa on 6 makuuhuoneen verran.

 Villa-Aino on v.1952 rakennettu tiilirunkoinen maatilan päärakennus, joka purettiin 2022-2023 ulkoseiniä lukuun ottamatta.  Rakennusta  saneerataan parhaillaan  vastaamaan tämän päivän tyyliä ja tarpeita, kuitenkin talon pitkää historiaa kunnioittaen.  

Kolmikerroksisessa rakennuksessa (->200m2) on tiloja sekä yhteiseen seurusteluun että yksityisempään oleskeluun.  Kohteen yläkerrassa sijaitsevat viihtyisät majoitustilat ja valoisa aula. Keskikerrokseen olemme rakentaneet monitoimitilan, salongin ja keittiön. Monitoimitila tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin, tapaamisiin tai vapaa-ajan viettoon. 

Nykyaikainen keittiön on varusteltu tuplajääkaapeilla, pesukoneilla, kahvinkeittimellä sekä isolla astiastolla.

Alakerrassa on upea ja tunnelmallinen saunaosasto. Sieltä pääset suoraan ulos porealtaaseen tähtitaivaan alle.  Monitoimitilan eteen rakennamme isoa terassia/oleskelualuetta. Rakennus lämpenee ympäristöystävällisesti maalämmöllä.

Tiedoitamme hankkeen etenemisestä sivuillamme ja lisäämme kuvia työn edetessä.


Hankkeelle on myönnetty tukea Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta 20% hankkeen kustannuksista.

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.